Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krogh: Mere hjælp fra tilskuerne

Webredaktør, udgivet d. 11. oktober, 2013

24 årige Jeppe Krogh har også taget turen fra ungdomsspiller i Oddense, videre til Skive før han i sommer kom til Skanderborg, hvor nu har spillet 6 kampe og 3 scoringer er det blevet til.

side fuld Kørt frem og tilbage i 3 sæsoner

Jeg har i tre sæsoner kørt frem og tilbage mellem Skive og Aarhus, og nu skulle der ske noget nyt, og det blev i Skanderborg jeg ville fortsætte med at spille håndbold

Konkurrence om pladserne

Vi træner flere gange om ugen i Skanderborg, og der er mere konkurrence om pladserne på holdet. Det er en klar fordel, og man skal være skarp til træningen hver gang, for at komme på holdet. Jeg har en 2 årig kontrakt med Skanderborg, og jeg bor i Aarhus, og nu vil jeg se, hvor langt jeg kan nå med min håndbold.

 Jævnbyrdige kampe ventes

De næste to kampe mod Aarhus og Sønderjyske er uhyre vigtige kampe, som gælder kampene omkring midterfeltet i Ligaen. Alle tre hold har været lidt svingende i deres kampform, og det bliver dagsformen og marginalerne som bliver afgørende for, hvor pointene havner.

 Hjælp fra tilskuerne ønskes

Jeg kunne godt tænke mig lidt mere hjælp fra tilskuerne i hallen, men det er nok os selv, som skal starte det hele for at få hjælp fra tilskuerpladserne. Vi skal blive bedre til træning hver gang, og så overføre det til kampene.

/Aage Armann

 

Website Security Test