Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Vi blev taktisk overmatchet

Webredaktør, udgivet d. 12. oktober, 2013

Nicolej Krickau var tilbage i hallen efter en uges barsel, og det var ikke den bedste dag at vende tilbage på.

Nicolej Krickau 2012 (2)Vi taber først og fremmest til et hold der rent taktisk bare overmatcher os. Vi får en god start men så kommer Henrik Hansen ind og vender kampen fuldstædigt. Det var vi ikke dygtige nok til at omstille os på rent defensivt, vi taber alt for mange dueller og dermed får vi heller ikke de redninger vi skal bruge. Når vi kommer op i den anden ende, så får vi mål nok i starten af kampen, fordi vi løber nogle kontraer, men det varer desværre ikke ved. Når vi kommer op i stationært angrebsspil, så bliver vi overmatchet rent taktisk. De står ekstremt defensivt, og når vi vælger de løsninger, vi gør i dag,  så er vi afhængige af at vores skytter kan afgøre det for os. Vi har bare ikke rigtigt nogen skytter, der rammer dagen, og det burde vi have ændret adfær på. Vi bliver ved med at spille os ind i de rum,  hvor Århus gerne vil have os hen og de kommer til at stå i overtal i defensiven gang på gang.

Det er bekymrende, at vi ikke får mere ud af hver enkelt spiller, når vi møder fysisk stærke hold, og det skal vi have ændret på hurtigst muligt.

Website Security Test