Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard: Jeg er bare SÅ glad

Webredaktør, udgivet d. 27. oktober, 2013

Rasmus Kaagaard spillede en meget flot kamp mod Ribe-Esbjerg lørdag eftermiddag. 7 rene mål blev det til fra den hurtige playmaker.

Rasmus Kaagaard 2013 (15)Jeg har en lurende fiberskade så vi vidste ikke helt på forhånd hvor meget jeg kunne spille i dag. Jeg var løbende i dialog med bænken omkring skaden, som heldigvis ikke blev nævneværdigt forværret. Nu har vi 2 uger til næste kamp og så skulle jeg gerne være helt fit igen.

Jeg får nogle bedre arbejdsbetingelser da Michael P har fået mere fart i benene og at Peter Balling er ved at komme op i gear igen. Jeg er blevet pålagt et større ansvar og det syntes jeg at jeg levede op til i dag.

Jeg er simpelthen så glad for den her sejr, det betyder rigtigt meget at vi fik 2 point på kontoen igen. Nu har vi Kolding og BSV i de næste kampe, inden vi tager imod TMS Ringsted på hjemmebane. På papiret ser det jo vanskeligt ud mod Kolding men vi må bare spille friskt til og forsøge at overraske.

Website Security Test