Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jakobsen: Vi skal hæve bundniveau

Webredaktør, udgivet d. 24. oktober, 2013

Før denne sæson fik vi tilgang af 26 årige Lars Jakobsen, som før tørnede ud for Team Vesthimmerland i 1. division. Lars har spillet 8 kampe for os og 9 scoringer er det blevet til, og onsdag eftermiddag fik undertegnede en snak med ham, før han skulle til styrketræning. Lars Jakobsen er efter skiftet til Skanderborg nu flyttet til Aarhus fra Aalborg.

 

Lars Jakobsen 2013 14Er faldet godt til

Jeg fik et tilbud fra Skanderborg Håndbold, og det lød som en spændende klub at skifte til, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg er faldet rigtig godt til i Skanderborg, hvor jeg har fået nogle gode holdkammerater. Der er et godt fællesskab og kammeratskab, og jeg er blevet taget godt imod.

Håndboldmæssigt kunne det være bedre

Men det kunne godt være gået bedre rent håndboldmæssigt. Vi har besejret de hold, som vi skulle, men det har ikke været med godt håndbold. Vi skal være bedre til at hæve vores bundniveau, og det er kun i korte perioder af kampene, at vi har vist godt spil.

Flere om buddet som venstre back

Jeg har lavet en et-årig kontrakt med Skanderborg Håndbold. Jeg har ikke været så meget på banen i kampene, som jeg kunne ønske. Der har været en stor forskel rent fysisk på 1. division og Liga Håndbold og jeg skal også lige vænne mig til at sidde på bænken i 20 minutter, og så være klar, når man får chancen, hvor jeg i Vesthimmerland fik rigtigt meget spilletid. Vi er også 3 spillere om buddet som venstre back, og det kan være for mange, hvis alle skal ind og have en rolle på banen i kampene.

Spiller kun håndbold

Efter flytningen til Århus spiller jeg for øjeblikket kun håndbold, mens jeg søger job inden for forsikring eller kontor, og jeg håber på, at det snart giver resultat, for jeg vil meget gerne lave noget andet ved siden af håndbolden.

Esbjerg/Ribe lørdag

Det er en utrolig vigtig kamp, men jeg kan desværre ikke selv være med, da jeg er skadet. Hvis ikke vi spiller op til vores bedste, får vi det svært, men jeg håber på, at vi får forsvar og angreb til at fungere på samme tid i Esbjerg, for det har det knebet med i flere kampe.

/Aage Armann

Website Security Test