Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jakobsen: Fandt ikke niveau

Webredaktør, udgivet d. 5. oktober, 2013

Lars Jakobsen startede for første gang på banen i denne sæson, men havde det svært mod det fysisk stærke Aalborg forsvar.

lars jakobsen 2013 5Vi kommer rigtigt skidt fra start men får hentet Aalborg ind igen og vi går til halvleg med god tro på tingene. Efter pausen får vi nogle meget dyre 2 minutters udvisninger og så går vi i stå. Vi spiller alt for langsomt og det var bare ikke godt nok.

Det er meget skuffende at vi ikke tager den chance vi havde for at slå Aalborg i dag, det er ikke sikkert vi nogensinde får større chance.

Jeg er bestemt ikke tilfreds med min egen præstation. Nu fik jeg chancen fra start og det udnyttede jeg ikke. Jeg fandt aldrig rigtigt niveau og desværre havde vi generelt ikke rigtigt nogen i bagkæden der ramte noget i dag.

Website Security Test