Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi præsterer ikke

Webredaktør, udgivet d. 5. oktober, 2013

Vi skal være skuffet i dag. Vi præsterer ikke vores bedste på en dag hvor vi absolut havde en chance for at slå de forsvarende danske mestre. Jeg er skuffet over at vi næsten over hele linjen forsømmer at putte nok i posen. Vi kommer dårligt fra start men får hentet Aalborg og burde have været foran ved pausen syntes jeg.

Jesper Holm 2013 40Efter pausen kommer vi igen dårligt ud og det ligesom om at vi kom fra processen ”hvad skal der til for at vinde” til ”nu bør vi vinde”. Der ligner jo til tider en venstrehånds indsats i 2. halvleg, hvilket det selvfølgeligt ikke var. Vi glemmer bare fuldstændigt hvad der skal til for at vinde kampen.

Det blev en dyr periode i starten af 2. halvleg, hvor vi kom til at spille 4 minutter i undertal, og herfra må vi bare tage hatten af for Aalborg, der var dygtige til at fastholde den 4 målsføring de fik skabt der.

Det skuffer mig at vi ikke følger taktikken vi havde aftale. Vi gik ind til kampen på at Aalborg skulle vinde kampen fra højre fløj, og sådan blev det ikke. Det var Slundt, Mensah og Bagersted og det var stik imod det der var planen.

Website Security Test