Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Godt for moralen

Webredaktør, udgivet d. 27. oktober, 2013

Træner Jesper Holm var glad for 2 point efter 3 nederlag i træk, og glædede sig mest over at vi fik stabiliseret forsvaret efter pausen efter 3 rigtigt dårlige halvlege i træk.

Jesper Holm 2013 14Det var en rigtig vigtig sejr for vores moral, specielt efter vores 1. halvleg som var den 3. halvleg i træk hvor vores forsvar var helt væk. Jeg må erkende at jeg for en gangs skyld talte med store bogstaver i pausen, for jeg var en anelse sur efter de første 30 minutter. Vi havde trænet ganske meget på det vi vidste Ribe ville komme med, og de kommer præcist med det vi forventede. Det var ikke godt nok og det fik vi en god ”snak” om i pausen. Det er så rigtigt glædeligt at vi får forsvaret stabiliseret efter pausen og vi holder dem nede på 6 mål de sidste 20 minutter af kampen, hvilket er rigtigt fint.

Vi kan nu glæde os over at vi nu har præsteret angrebsmæssigt i 2 kampe i træk og samtidig har vi præsteret på udebane også, så det går i den rigtige retning nu.

Jeg glæder mig også over at vi får løst deres 5:1 forsvar fint og vi fik Linus Persson i gang igen på trods af han lige havde rejst sig fra sygesengen. Det viser også god moral at vi får de 4 midterste til at hænge fint sammen i forsvaret de sidste 20 minutter af kampen, efter de sejlede gevaldigt før pausen. Angrebsmæssigt begynder det at ligne noget mere nu, hvor Peter Balling begynder at vise noget mere fart og snert, og det giver automatisk noget mere plads til Rasmus Kaagaard og Michael Pedersen, der begge spiller godt angrebsspil i dag.

Website Security Test