Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Henriksen: Fantastisk start

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2013

Sønderjyskes nyudnævnte U18 landstræner træner Morten Henriksen, var glad for de 2 point han tog med hjem fra cigaræsken onsdag aften.

Det var en helt afsindig målrig 1. halvleg, og der var 2 ting der sprang mig i øjnene. Dels får Skanderborg held med at løbe mange kontra på os, og dels har vi forholdsvis let ved at passere begge målmænd før pausen. Vi har nogle problemer med Skanderborgs højre angrebsside, men det fik vi ændret på i løbet af kampen.

Billedet blev noget andet efter pausen, hvor der begyndte at komme redninger fra Linus Persson. Vi har chancen for at lukke kampen efter 12-13 minutter af 2. halvleg men der kommer der 4 redninger i træk.

Jeg syntes vi sløser til sidst, og det lykkedes Skanderborg at stresse os for let i slutningen af kampen. Vi har tidligere i sæsonen haft problemer i angrebsspillet, men det har vi ikke i dag.

Vi holder benene på jorden, trods de 13 point vi har fået her i starten. Vi har stadig det samme mål om top 8 og nu render vi ind i mange af top 5 holdene og kan nok forvente en periode med lidt point tørke nu. Jeg er rigtig glad for de 2 point her i Skanderborg, for det er rigtigt længe siden vi har vundet her.

Vi har fået en bedre start end vi havde drømt om, så det gør livet lidt nemmere når vi nu skal møde de forventede tophold i de kommende uger.

Website Security Test