Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Guldborg er hjemme igen

Webredaktør, udgivet d. 3. oktober, 2013

side portrætEfter fire års fravær fra Skanderborg vendte 28 årige Niels Guldborg efter sommerferien tilbage til klubben efter først to sæsoner i AGF, en sæson i Vejle og en sæson i Skive, og han har nu spillet 35 kampe i målet for Skanderborg, og onsdag middag fik undertegnede en snak med ham

Hvad fik dig til og vende tilbage til klubben ?

Skanderborg forhørte sig, og vi havde en god snak, og det fik mig til og prøve at vende tilbage til klubben. Det gjorde det også nemmere for mig at Jeppe Krogh og Tim Sørensen også skulle ned til klubben, så vi var tre spillere fra Skive.

Fik en lidt dårlig start i Skanderborg

Under opvarmningen til den første turneringskamp mod Mors/Thy blev jeg skadet, og det bevirkede at jeg måtte sidde udenfor mod Skjern og GOG, men det var godt at Linus Persson stod godt i målet.

 I lørdagens kamp mod Nordsjælland fik Niels Guldborg comeback

Jeg kom på banen efter 10 minutters spil, og det var godt lige og komme i gang med sæsonen, men jeg faldt lige lidt i styrke i anden halvleg, og det var rigtig set af Jesper Holm at tage mig ud på bænken igen,

Hvordan syntes du, at det gik?

Jeg syntes det var et godt og fornuftigt indhop, som jeg havde og det var rart lige og være med til og holde niveauet, og få os tilbage på rette spor i kampen igen.

Er der forskel på Skive og Skanderborg?

Træningen er meget anderledes i Skanderborg end i Skive.

Vi har et godt hold

Hvis vi kan komme med mere vildskab og gejst og ikke kun være de pæne drenge fra Skanderborg, så bliver vi en bejler til 8. pladsen i Ligaen. Vi har et godt hold, men det kræver at alle leverer på banen, hvis vi skal have point i de to næste udekampe mod Aalborg og Aarhus

 

Aage Armann

Website Security Test