Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Et nyt pust til karrieren

Webredaktør, udgivet d. 31. oktober, 2013

Efter ferien fik vi tilgang af 22 årige Mikkel Kaagaard, som før skiftet til Skanderborg Håndbold kun har spillet i Mors/Thy Håndbold. Mikkel Kaagaard har nu spillet 5 Ligakampe og scoret 6 gange for Skanderborg.

Pause i et halvt år

Mikkel Kaagaard 2013 1 Ved starten af 2013 tog jeg ud at rejse i et halvt år, og da jeg kom hjem startede jeg i Skanderborg Håndbold, og jeg bor nu i Aarhus.

Ingen problemer med at finde ind i truppen

 Det er et spændende klubskifte og et nyt pust for mig. Jeg kendte i forvejen Skanderborg Håndbold fra min broder (red. Rasmus Kaagaard), og jeg har ikke haft nogle problemer med at finde ind i truppen.

Kamp om pladserne

Jeg glæder mig til rigtigt at få chancen som venstre fløj, hvor Andreas Væver er godt spillende og første valg, men jeg kan også spille andre positioner på holdet. Jeg træner for at spille kampe, men der er kamp om pladserne på Ligaholdet i Skanderborg Håndbold, og jeg har suppleret med to kampe på 2. divisionsholdet.

Bide mig fast på et Ligahold

 Mit mål med håndbolden er, at bide mig fast på et Ligahold, men jeg har kun kontrakt med Skanderborg Håndbold i denne sæson

/Aage Armann

Website Security Test