Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Aalborg – Skanderborg 28-25

Webredaktør, udgivet d. 4. oktober, 2013

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 28-25 (11-11)

Nederlag til de danske mestre på udebane er normalt ikke noget vi ærger os over i Skanderborg Håndbold. Det bør spillerne dog være efter dagens kamp i gigantium, mod et Aalborg hold med mange skader og et hårdt champions leauge program i benene.

Havde vi ramt et højt niveau generelt, så havde vi også taget den første top 5 skalp i 2 år, men det var vi simpelthen ikke skarpe nok til fredag aften. Målmænd og fløjspillere kan man ikke klandre, men vi får simpelthen ikke mål nok fra distancen og indspil til stregen forekom nærmest ikke. Det er selvfølgeligt et på papiret respektabelt resultat at tage fra Aalborg med minus 3 mål, det var det bare ikke i praksis idag, vi skulle have haft point med hjem.

Problemerne i angrebsspillet var der straks fra kampens start. 8 minutter og 5-6 frie chancer skulle der gå inden Tim Sørensen satte det første Skanderborg mål på tavlen. Aalborg var i front de første 20 minutter men så indhentede vi hjemmeholdet, og skulle ret beset have ført med 2-3 mål ved pausen. Spillet fungerede i den periode godt og det var brændte chancer på Richard Kappelin der holdt Aalborg på uafgjort til pausen.

Aalborgs unge højre back Martin Larsen blev skadet i sidste minut af 1. halvleg, og tilførte endnu en spiller til skadeslisten. Hvor alvorligt skaden er vides ikke men Martin Larsen kom ikke på banen mere i kampen.

Vores tidligere fløj Buster Juul startede på banen for Aalborg, men efter 2 brændte forsøg blev han erstattet af Hårvard Tvedten sidst i 1. halvleg og kom ikke på banen sidenhen.

Efter pausen fulgte holdene hinanden til 13-13, hvor 2 udvisninger til Skanderborg kom til at koste afgørende dyrt. De 2 perioder blev tabt samlet 2-6 og der forspring formåede udeholdet aldrig at indhente. Aalborg spillede derefter i noget der må betegnes som survival mode, alle kræfter der kunne spares, skulle spares. Mads Mensah og Morten Slundt gik nærmest rundt, og søgte konstant de 2 tunge stregspillere Barud og Bagersted, som dommerne ikke tillod blev dækket op. Det så nemt ud, men man må nok tage hatten af for specielt Morten Slundt, der gik rundt og eksploderede i glimt og fik lusket 7 mål ind i løbet af kampen.

Med 3 minutter tilbage af kampen blev alt kastet i angreb i et sidste desperat forsøg, men lige lidt hjalp det, et nederlag var udgangen på dagens dyst.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 6, Johan Hansen 6, Peter Balling 4, Rasmus Kaagaard 3, Tim Sørensen 3, Kasper Povlsgaard 1, Jeppe Krogh 1, Michael Pedersen 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Morten Slundt 7, Hårvard Tvedten 7, Christian Jensen 5, Mads Mensah Larsen 4, Jacob Bagersted 3, Richard Kappelin 1, Niclas Barud 1.

Udvisninger: Aalborg 3, Skanderborg 4.

Website Security Test