Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

75 kampe til Morten Kirk Olesen

Webredaktør, udgivet d. 7. oktober, 2013

Morten Olesen spillede i fredagens kamp mod Aalborg sin kamp nummer 75 for Skanderborg

Det er sjældent at en spiller, spiller godt i sin jubilæumskamp, og det gjorde Morten Olesen heller ikke i fredagens kamp i Aalborg. 25. årige Morten Olesen er i gang med sin 3. sæson i Skanderborg efter skiftet fra Mors /Thy, og undertegnede fik en snak med ham i omklædningsrummet efter kampen.

Morten Kirk OlesenHelt galt fra start

Det gik galt helt fra kampens start, hvor vi ingen tempo havde i spillet, vi spillede nærmest Indianerbold og der var ingen gejst og fight over spillet i en hal med over 3000 tilskuere.

Jeg var helt ude af mig selv, og det var meget ærgerligt. Der var ikke nogen som gik forrest, og når der endelig var en som var fremme, fulgte vi andre ikke op.

Johan og Andreas stabile

Johan Hansen og Andreas Væver var meget stabile i deres spil, men det var vi andre ikke gode nok til at udnytte. Vores forsvar fungerede ikke godt nok, og de kom med enkelte midler for let igennem, og vi stod ikke sammen som et hold. Vi får aldrig større chancer for at besejre Aalborg på deres bane, end vi havde i fredagens kamp.

Stopper ikke ved 75 kampe

Jeg havde aldrig tænkt mig, da jeg kom til Skanderborg, at jeg skulle spille 75 kampe for klubben, og nu vil jeg også nå 100 kampe. Det er fedt at komme til en klub, som arbejder for at gøre spillerne gode, og det er hver gang til træningen. De første par år i Skanderborg, var min rolle mere beskeden. Men nu er jeg blevet Viceanfører og kommet ind som spilfordeler på holdet, og det har betydet meget for mig selv og min personlige udvikling.

 

/Aage Armann

Website Security Test