Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

1.div damer blev klogere

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. oktober, 2013

Trine Knudsen 1.division damer 2013. 14Men vi blev klogere.
Ajax var på dagen simpelthen en klasse bedre end os, og et hav af tekniske fejl gjorde ikke vores egen præstation bedre.
Anført af U19-landsholdsspilleren Anne Mette Hansen på venstre back, som scorede 6 af Ajax´ 11 første mål, blev vi blæst ud af Baunehøj Idrætscenter – og vi fandt aldrig hverken hoved eller hale på kampen.
Men nu, hvor vi står efter tre kampe med 0 point, er det endnu mere vigtigt, at vi formår at rejse os i samlet flok. Nu kommer de modstandere, som vi skal måle os med. Nu kommer de klubber, som budgetmæssigt matcher vores eget.
Derfor samtidig en bøn om stor opbakning i Morten Børup Hallen søndag den 6. Oktober kl. 15.00, når vi tager imod Roskilde. En kamp, som vi ser frem til. En kamp, som forhåbentlig bliver spillet på vores præmisser og efter vores gameplan. Formentlig vil Roskilde sikkert stritte imod, så det bliver en rigtig hård fight om de to points. Kom og bak os op. Vi har brug for jer!
Kim Lerche
Website Security Test