Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne vandt stævne efter tæt finale

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. september, 2013

U14 piger 2013-14 vinder i Aalestrup

Sejr til årgang 2000 pigerne
Som optakt til den kommende sæson var alle årgang 2000 pigerne samlet til opstartsstævne i Aalestrup.
Pigerne, som alle er første års U14 spillere, leverede en super flot turnering, og vandt en meget tæt finale over Nesjar fra Norge.
Igennem hele turneringen havde Nesjar og Skanderborg vist sig som de klart bedste hold. I turneringens mellemspil lørdag mødtes de også, her med Nesjar som vinder. Men på finaledagen var Skanderborg stærkest, og via et super forsvar blev kampen vundet med et enkelt mål. Alle Nesjar`s spillere var årgang 1999, så fysisk var vi klart underlegne, men en helt ustyrlig fight og en enorm engageret trænerbænk var med til at sikre sejren. Stort tillykke med sejren til pigerne og trænerteam.
Website Security Test