Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tim: Underlig fornemmelse

Webredaktør, udgivet d. 22. september, 2013

Tim Sørensen var tilbage på sin gamle hjemmebane, for første gang nogensinde på udeholdet.

side portrætDet var en lidt underlig fornemmelse, og det var godt nok med blandede følelser, jeg gik ind til kampen, og jeg må erkende, jeg var mere nervøs, end jeg plejer at være.

Kampen blev som det altid bliver mod Skive, en rodet forestilling med meget få mål. Begge hold kæmper alt hvad de har lært, men pæn håndbold blev det ikke til.

Jeg er bestemt ikke tilfreds med mit angrebsspil i dag, mens jeg som alle andre får bedre fat i den defensive ende af banen. Jeg får hældt 2 indspil lige ind i armene på Nicolei Jensen, og jeg må tage min del af skylden for at angrebsspillet ikke lykkedes i dag.

Jeg havde hele familien siddende på tilskuerpladserne i dag, og de havde det nok ligeså underligt som jeg, over ikke at spille i den blå Skive trøje i dag, men jeg håber nu at de holdt med Skanderborg trods alt.

Website Security Test