Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs første nederlag på hjemmebane

Michael Bering Petersen, udgivet d. 14. september, 2013

Jesper Holm 2013 77Skanderborg-Skjern 24-30 (10-15)

DM aspiranterne fra Skjern var for stor en mundfuld for hjemmeholdet, som ikke kendte deres besøgelsestid lørdag eftermiddag i Morten Børup Hallen, og Skanderborg tabte med 24-30. Det var det første nederlag på hjemmebane i denne sæson.

Skanderborg manglede igen Peter Balling og Niels Guldborg, men begge forventes klar til kampen fredag i Skive, og efter et kvarters spil måtte Andreas Væver forlade banen.

Der var godt besøgt i Morten Børup Hallen, og hjemmeholdet fik en god støtte gennem hele kampen Skanderborg stillede op med en 6-0 opdækning, og Mads Thomsen og Rasmus Kaagaard spillede i begge ender af banen i første halvleg, og det udnyttede begge til at spille en god kamp.

Skjern kom hurtigt foran med 1-0, men Johan Hansen udlignede til 1-1. Rasmus Kaagaard scorede til 2-2, og Mads Thomsen, som havde kanonen godt indstillet i starten af kampen bragte med to scoringer os foran med 4-3, men det blev desværre sidste gang vi var foran i lørdagens opgør.Skjern kom efter 16 minutters spil foran med 9-6. Ved 8-6 til Skjern brændte Kasper Povlsgaard helt fri, og Skjern kom foran med 11-8. På næste Skjern angreb, greb Linus Persson Claus Møller Jakobsen ud, og han havde igennem hele kampen 14 redninger, men han havde også nogle udfald i kampen.

Vi kom bagud med 9-15 og 10-15, hvor Trans kom ind i målet og tog et straffekast fra Claus Møller Jakobsen.

Efter pausen kom Jeppe Krogh på banen, og Mikkel Kaagaard, som fik meget spilletid, scorede to gange, og broderen Rasmus Kaagaard reducerede til 13-17. Det blev også 14-17 ved Kasper Povlsgaard, men tættere end minus tre mål, kom vi ikke, og ved 16-19 brændte Jeppe Krogh en meget stor chance.

Midt i anden halvleg gik vi over i 5-1 opdækning med Lars Jakobsen fremme, og Morten Olesen kom på banen, men ved 18-22 brændte Johan Hansen en stor chance helt alene med Skjerns målmand.Ved stillingen 15-18 kom en situation, som blev diskuteret meget efter kampen. Rasmus Kaagaard scorer, men bliver ramt meget urent af Claus Møller Jakobsen, som kun fik to minutters udvisning. En tackling som skulle have givet rødt kort. Det bevirkede desværre, at Rasmus Kaagaard måtte tage et længere ophold på bænken.

Ti minutter før kampen var forbi fik vi vores første straffekast i kampen, som Michael Pedersen scorede på, men ved 22-26 brændte Lars Mousing en stor chance, og mod slutningen af kampen tog vi Linus Persson og spillede med syv markspillere, men det gav ikke noget positivt resultat.

Mads Thomsen blev efter kampen hyldet som bedste mand, men der var flere som også kunne have fortjent det, men der var også nogle stykker som ikke spillede deres bedste kamp i denne sæson

Aage Armann
Website Security Test