Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Reaktioner efter nederlaget til Skjern

Michael Bering Petersen, udgivet d. 14. september, 2013

Nicolej KrickauAssistenttræner Nicolej Krickau:

Skjern var mere professionelle end os, og derfor vinder de kampen De styrede tempoet i kampen, og så bliver det svært at vinde. Vi brænder også for meget gennem hele kampen, men vi leverede en fin indsats, som var bedre end i den sidste kamp mod GOG. Nu kikker vi allerede frem mod det næste opgør på fredag mod Skive, og det bliver en helt anden opgave.

Linus Persson i målet:

Det var en okay kamp for mig selv og holdet, og vi var bedre end i kampen på Fyn mod GOG. Det var et skridt i den rigtige retning, men alligevel ikke godt nok til to point. Hvis vi skal vinde over Skjern, så skal vi alle spille op til vores bedste.Jeg har kun godt at sige om skiftet til Skanderborg fra Viborg, og der en kun ros til alle. Alle i truppen arbejder hårdt på at blive bedre, og jeg føler selv, at jeg har en tillid fra vores trænere, og det har gjort mig mere tryg.

Mads Thomsen, som efter kampen blev hyldet, som kampens spiller for Skanderborg:

Det var det bedste spil, som jeg har leveret i de tre første kampe for Skanderborg, siden klubskiftet fra Sønderjyske, men vi fik ikke sejren, og at vi taber kampen, overskygger det hele. Alt har ellers været positivt i min nye klub. Skanderborg er en god by at bo i, og vi har alle tre fundet os godt til rette, og vi føler os godt tilpas. Kampen i dag, har givet mig meget selvtillid, og det var dejligt at spille med i kampen i begge ender af banen

Rasmus KaagaardRasmus Kaagaard:

Rasmus Kaagaard var stadig efter kampen mærket af den urene tackling fra Claus Møller Jakobsen i anden halvleg. Rasmus havde ellers spillet alle de første 30 minutter af kampen i begge ender af banen. Jeg er godt tilfreds med mit forsvarsspil, og godt tilpas med mit angrebsspil i de første 30 minutter af kampen. Jeg blev ramt af en meget hård tackling af Claus Møller Jakobsen, som skulle have været til rødt kort, og efter kampen gav dommerne mig også ret i denne påstand, men da var det for sent. Tacklingen var alt for voldsom, jeg nåede slet ikke at forsvare mig, og jeg måtte sidde ude et stykke tid og sunde mig, for at komme til mig selv, og jeg kan godt mærke det endnu her efter kampen. Der var klart mere gejst og tempo over spillet end mod GOG, men det er ærgerligt, at vi ikke scorer på vores chancer.

Mikkel Kaagaard:

Mikkel fik i lørdagens opgør mod Skjern meget spilletid, og efter en lidt nervøs start, kom han mere med i kampen, og han scorede tre gange. Det var mine første mål for Skanderborg. Jeg skulle lige finde ind i kampen, og jeg brændte også en stor chance i de første 30 minutter af kampen, og det var ikke godt  Men jeg syntes selv, at var en okay indsats, men jeg kom lidt på mellemhånd i forsvaret, jeg brændte også nogle tilbud, men jeg fik meget at arbejde med, og jeg er godt tilfreds med min indsats

Aage Armann

Website Security Test