Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Porup: Fortjent Skanderborg sejr

Webredaktør, udgivet d. 2. september, 2013

Den unge storskytte Jonas Porup sad længe i Morten Børup Hallen efter kampen og så lidt slukøret ud, sammen med familien. Jonas Porup skiftede før denne sæson fra barndomsklubben Lemvig i 1. division og fik dermed debut for Mors-Thy Håndbold.

Det var ikke lige den debut jeg havde drømt om, det havde været noget sjovere at vinde må jeg nok indrømme.  Vi laver simpelthen for mange fejl i modsætning til Skanderborg, der spiller mere enkelt og sikkert. Skanderborg er gode til de ting de foretager sig og det var fortjent at de fik sejren i dag.

Vi spiller en meget dårlig 1. halvleg men efter pausen opper vi os i forsvaret og får kæmpet os tilbage i kampen. Skanderborg er dog hele tiden i teten og vi går desværre helt i opløsning de sidste 3 minutter af kampen.

Jeg havde kontraktudløb efter sidste sæson og valgte at skifte til Mors-Thy i ligaen. Jeg har spillet sammen med min bror Rasmus hele min senior tid, bortset fra han var i Skjern et halvt års tid. Han kunne vist ikke undvære mig, så nu er det min tur til at prøve lykken udenfor Lemvig. Rasmus er stadig i Lemvig og har et år tilbage af hans uddannelse, og så må vi se om vore veje bringer os på hold sammen igen i fremtiden.

Jeg har godt set at de fleste forventer at Mors-Thy ender i top 8 og slutspillet, men jeg syntes nu ikke vi skal føle os som favoritter til den plads. Der er 5 hold der stikker ud i toppen og ellers er der i mine øjne 5 hold der kommer i hård kamp om de sidste 3 pladser.  Vores nederlag i dag gavner os bestemt ikke i den kamp, men vi må bare op på hesten igen.

Efter at Marcus Mørk er væk er det op til mig og Tobias Ellebæk at løfte arven efter Marcus på venstre back, og det er en tung arv der skal løftes, slutter den sympatiske bagspiller.

Website Security Test