Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt GOG-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2013

Forhåndsfavoritter ?

Kampen mod GOG er blot kamp nummer 2 i turneringen og igen en af de slags, vi glæder os voldsomt til. Vi ser rigtig meget frem til at være de første der får lov at spille i Gudme efter de er vendt tilbage i ligaen. Det bliver med garanti en fed oplevelse og kampen bliver sandsynligvis også rigtig spændende og seværdig.

Den gode GOG træner Hr. Larsen har godt nok udtrykt at vi er forhåndsfavoritter. Kigger man på oddset fra Danske Spil, så giver GOG odds 1,45 mens en Skanderborg sejr giver pengene 3,30 gange igen. Der er vist en odds-sætter ved Danske Spil der skal revurdere den kamp i en fart.

Favoritter eller ej, det er dog for os totalt uinteressant. Gætterier, forventninger osv. er alligevel fuldstændig ligegyldigt når først vi står inde på banen i den intime GOG Arena. Derinde bliver det afgørende at kunne holde fokus ned i de spillemæssige adfærdstermer, som vi selv har indflydelse på. Det siger sig selv at returløb er en nøgle når man møder GOG og det er det selvfølgeligt også for os. Det betyder rent offensivt at vi skal kunne spille med stor tålmodighed og med god kontrol over tempoet.

Jesper Holm Nicolej Krickau 2012Vi ser frem til igen at få prøvet os selv af mod et tydeligt top tunet GOG hold, og vi håber at vi kan bringe hjemmeholdet med de mange luksusudfordringer, ud af balance i deres egen hule.

Nicolej Krickau

Website Security Test