Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krogh: Elsker ny hjemmebane

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2013

Kampen mod Mors-Thy gav også debut til vores nye bomstærke stregspiller Jeppe Krogh, og det gav flere gange et sus igennem hans nye hjemmepublikum, når Skanderborgs nye ”Hulk” uddelte tacklinger i NFL klassen.

HulkDet var skønt at komme godt fra start efter mit skifte fra Skive. Jeg har spillet hele min karriere i Oddense og Skive og det er mit første rigtige klubskifte for mig. Jeg var meget spændt inden kampen og det er virkeligt en lettelse at det gik så godt som det gjorde i dag.

En af mine roller er jo at bidrage med noget gejst og vildskab og det syntes jeg er gået ganske fint her i opstarten. Jeg kan jo bidrage med noget fysik og hårde tacklinger og det fik jeg i hvert fald uddelt dag. Vi står godt i alle 60 minutter i forsvaret og det er jeg meget tilfreds med. Der er selvfølgelig stadig plads til forbedringer men vi har allerede nu fået bygget et godt fundament op her de første par måneder.

Jeg har aldrig tabt i Moren Børup Hallen. Jeg har været her 3 gange med Skive uden at tabe, og den statistik har jeg ingen intension om at ænder på fremover.  

Selvom der ikke var udsolgt i Morten Børup Hallen i dag, så fik jeg alligevel den unikke stemning at mærke i slutfasen. Det er helt vildt som den hal kan koge når det spidser til og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal spille her igen.

Website Security Test