Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Vi skal vinde større

Webredaktør, udgivet d. 21. september, 2013

Nicolej Krickau 2012 (2)Vi er rigtig glade for de 2 point, men derudover kan vi kun være tilfredse med vores forsvarsspil. Når Skive ikke har flere ressourcer at komme med i dag, så skal vi simpelthen vinde kampen større end vi gør.

Vi finder ret hurtigt ud af, at vi ikke kan finde flow og rytme i angrebsspillet, og så må vi sadle om og forsøge at vinde kampen defensivt. Vi vælger da at dække med 3 stregspillere, og så dør vores kontra fase fuldstændigt. Det er selvfølgeligt en balancegang, men vi følte vi kunne holde Skive meget langt ned i mål, men havde nok troet at vi selv kunne lave flere end 19 mål.

Skive forsøger at trække alt tempo ud af kampen, og det er hverken første eller sidste gang i denne sæson, det kommer til at ske, så vi skal simpelthen have fundet et angrebsspil på et højere niveau.

Website Security Test