Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: For lavt teknisk niveau

Webredaktør, udgivet d. 7. september, 2013

Som jeg sagde til spillerne ned i omklædningsrummet efter kampen, at hvis man har en ambition om at være stamspiller i Skanderborg og være en af de spillere der får lang snor i kampene, så kan man simpelthen ikke tillade sig at være så dårligt forberedt både mentalt og fysisk som flere af spillerne tydeligvis var i dag.

Nicolej Krickau 2012Der var ingen løbevillighed i starten og alt for mange står helt stille i angrebsspillet. Vi giver 8 kontra mål væk i 1. halvleg og selvom GOG er dygtige på den konto så er det utilgiveligt af os, når det sker på baggrund af at man ikke investere mere i sit angrebsspil og dermed giver sig selv dårlige betingelser for at løbe godt hjem.

Vi er meget skuffede over at have så få gode præstationer hernede, hvor vi havde en rigtig fin mulighed for at få 2 point med hjem. GOG var hårdt ramt men gør det godt med de spillere de havde til rådighed i løbet af kampen, men vi får slet ikke det ud af det faktum at vi bør have et bredere hold en GOG.

Det kan sagtens være at vi skulle have blandet kortene anderledes fra bænken, men det er nu engang det taktiske spil der foregår i løbet af kampen. Jeg syntes vi kan forvente at spillerne er mere på, end det var tilfældet i dag.

Der skal retfærdigvis gives roser til de få gode præstationer der var i dag. Tim Sørensen, Andreas Væver og Linus Persson gør det rigtigt godt men det er bare alt for få gode præstationer på det her niveau.

Vi spiller så langsomt og teknisk dårligt i dag at vi ikke får spillet bredt nok ud i 6 mod 6 spillet. Efter første runde var vi det hold med færrest udspil til venstre fløj, og det er vi med statsgaranti stadigvæk. Det er problematisk med så gode fløje vi har og det skal vi hjem og have løst.

Generelt var der bare for lavt teknisk niveau i vores bagspil. Vi evner ikke at skyde skapt når man har en kant og komme i fart på de rigtige tidspunkter, så kan man ikke lave nok mål mod GOG. I 40-45 minutter reagere de slet ikke på de tryk vi lægger og det er også derfor at Tim ender med at blive vores bedste bagspiller i dag. Han ligger bare og skyder på kanterne og kommer i god fart og det var der mange der kunne lære noget af i dag.

Website Security Test