Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Koch: Vi skal på tavlen igen

Webredaktør, udgivet d. 19. september, 2013

Sportschef Jesper Koch har som altid haft nok at se til i den forløbne uge.

Jesper KochDet var en hård nyser at møde Skjern i lørdags. Jeg syntes uden sammenligning at det p.t. er Danmarks bedste hold og jeg kan sagtens se Skjern som dansk mester når sæsonen er færdigspillet. Det var klart det bedste jeg har set et dansk hold spille i denne sæson, og det var meget fortjent at de tog bege point med fra Morten Børup Hallen.

På og udenfor banen var der også en del dramatik, med både Claus Møller Jacobsen og vores egen Andreas Væver i fokus. I vores egen andedam har jeg holdt et par møder med Andreas Væver og Jesper Holm, hvor vi har fået talt tingene igennem og slået en streg i sandet. Når man har med personligheder at gøre, der vil vinde for enhver pris, så kan det ikke undgås at det kommer til at slå gnister ind imellem, men i lørdags gik det over stregen i forhold til vores etiske regler. Derfor blev konsekvensen at Andreas ikke spiller fredag mod Skive, og så er tavlen vasket ren derfra.

Kampen mod Skive er en nøglekamp for os, efter 2 nederlag i træk. Vi vil gerne på tavlen igen og efter Skive venter Nordsjælland der overraskende slog Aalborg onsdag aften, så de har ganske givet fået troen på livet i håndboldligaen styrket voldsomt. Vi har altid haft det svært mod Skive, der altid er kendetegnede ved en heroisk fight, men vi skal til Skive og vise at vi har noget at have top 8 ambitionerne i. På papiret er det en kamp vi skal have point i, men på banen kan alting som bekendt ske.

Website Security Test