Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard junior: Puha en fejl

Webredaktør, udgivet d. 21. september, 2013

Mikkel Kaagaard spillede en god kamp i Skive, men var involveret i en pudsig situation i slutminutterne, der var lige ved at koste dyrt.

Mikkel Kaagaard forfra portrætBolden ligger på baglinjen efter Linus har reddet en afslutning, og jeg mener at bolden er bag baglinjen, så jeg står bare og venter på at dommeren fløjter for målkast. Der sker ingenting, så Marius Hovde samler bolden op foran mig og scorer i et tomt mål. Det var en helt håbløs situation, for jeg burde selvfølgeligt bare have samlet bolden op. Jeg blev godt nok nervøs da Michael P brændte straffekastet i sidste minut, for så kunne min fejltagelse pludseligt have kostet et dyrebart point, men vi red heldigvis stormen af.

Vi mangler simpelthen flow og fart i angrebsspillet, men til gengæld dækker vi godt op, og jeg syntes også at vores fighterindsats var godkendt. Vi slås for alle bolde, selvom spillet ikke rigtigt fungerede, og det var heldigvis nok til 2 point i dag.  

Website Security Test