Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard: Det giver selvtillid

Webredaktør, udgivet d. 29. september, 2013

Rasmus Kaagaard 2012 (6)Det var dejligt at prøve at vinde med 9 mål, det er ikke hverdagskost for os. Sidste sæson havde vi en dårlig vane med at tabe de kampe som vi var favoritter i, og det var markant anderledes i dag. Vi har lært at vi skal præstere mod alle hold, ellers får vi ikke point i ligaen. Det var en holdindsats og vi taber ikke niveau selvom der bliver skiftet flittigt ud. Vi har et så bredt hold at det kun var et spørgsmål om tid inden vi knækkede Nordsjælland, der ikke rigtigt kunne skifte ud.

Vores angrebsspil var bedre i dag og der er stadig masser af uforløst potentiale i angrebsspillet. Vi har stadig mange nye spillere der ikke er inde i alle løbebaner og rytmer, men det var bestemt et skridt i den rigtige retning i dag. Det giver god selvtillid til holdet at få scoret mange mål og få god fart i angrebsspillet, og vi skal bruge det positivt at vi nu har 2 sejre i træk.

Min egen indsats var jeg tilfreds med. Jeg fik lavet noget fart i angrebsspillet og fik trukket nogle udvisninger og lavet en del assists, så det offensive var jeg godt tilfreds med. Defensivt var det knap så godt, der bliver lavet for mange mål fra deres højre back

Website Security Test