Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Stort forsvar på vej

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2013

Cheftræner Jesper Holm var både glad og lettet efter sæsonens 2 første point var i hus.

Jesper Holm 2013 12Det er altid en forløsning at komme godt i gang med sæsonen og få point på kontoen, så vi er rigtigt glade for at få 2 point i dag. Jeg syntes vi fik vist, at vi kan få et rigtigt godt forsvar i denne sæson. Mors-Thy havde meget svært ved at score på os i etableret angreb, og det viser vi har tegningen til et rigtigt stærkt forsvar, når vi kan dække så godt op så tidligt på sæsonen med så mange nye ansigter.

Vi begynder at afslutte for tidligt efter pausen, og det er tydeligt, at der stadig mangler meget timing mellem de mange nye konstellationer. Rigtig mange nye spillere kender ikke hinanden godt nok endnu.

Vi brænder lige rigeligt i 2. halvleg, men vi må også forvente, at vi ikke kan skyde hul i en så god målmand som Søren Pedersen igennem alle 60 minutter, så det lægger jeg ikke så meget i. Set over hele kampen var vores effektivitet godkendt og det er det der tæller når kampen er slut.

 

Website Security Test