Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Debutant Tim tæller ikke målene

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2013

Stortalentet Tim Sørensen fik sin debut for Skanderborg sammen med 8 andre spillere mod Mors-Thy, og det blev en meget flot en af slagsen.

Det var dejligt endeligt at komme i gang med turneringen og en forløsning at vi fik en sejr at starte på, det gør alting meget nemmere i den kommende periode.

Det var ekstra dejligt at det blev en sejr over mine gamle rivaler fra Mors-Thy, dem har jeg jo altid haft et meget specielt forhold til fra min tid i Skive, hvor de er lokalrivalerne.

Vi står utroligt godt i vores etablerede forsvar i dag. Mors-Thy scorer jo næsten kun på kontra og 2. bølge og vi kan være meget tilfredse med indsatsen i den ende af banen. Linus står jo også fint bagved os og det samarbejde fik en godkendt start.

Jeg er også glad for min ege indsats i dag, hvor jeg kom til at spille lidt mere højre back da Peter Balling ikke kunne spille. Jeg ved ikke hvor mange mål jeg lavede men jeg er tilfreds med min egen indsats, slutter den beskedne kejte med rødder i Skive og omegn.

Det blev til 4 mål og en delt topscorer værdighed kan redaktionen så tilføje, når Hr. Sørensen ikke selv tæller sine mål under kampen.

Website Security Test