Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Asmussen: Dårlig smag i munden

Webredaktør, udgivet d. 29. september, 2013

Nordsjællands veteran målmand Kristian Asmussen var ikke i det bedste humør efter kampen i Morten Børup Hallen. Han fik ikke vist sin bare mave frem i dagens opgør, hvilket heller ikke gjorde humøret bedre.

Kristian asmussenDer var jo masser af chancer for en straffe redning i dag, men Andreas Væver var sgu sikker i hans afslutninger på straffekastene, så det blev ikke til noget i dag.

Jeg er irriteret over, at vi går helt ned til sidst, for det var unødvendigt at tabe så stort, som vi ender med. Vi er jo med til 22-21, men så løber Skanderborg os jo helt over de sidste 10 minutter, som vi vel taber med 7-8 mål. Det er jo nok vilkårene, når vi er så nyt et hold.

Vi tager herfra med en dårlig smag i munden for alle mål tæller i håndbold ligaen,  og nu er vi i hvert fald væk i det indbyrdes regnskab med Skanderborg.

Vi skal være skuffede efter indsatsen i dag, og vi må hjem og træne hårdt inden vi tager imod Århus om en uge.

Vi var dømt ude af alle eksperter, men jeg syntes vi har modbevist at vi bare er fyld i ligaen. Vi har slået både Skive og Aalborg, og vi skal nok få flere point samlet sammen. Der sker mange positive ting i klubben, som jeg syntes er på rette vej med en ny start. Det er sjovt at være i klubben igen, for der bliver gået til den til træning og vores træningsmiljø er blevet markant bedre i forhold til sidste sæson.

Website Security Test