Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

1. divisions damerne klar til kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. september, 2013

1 division damer 2013 14Endelig starter turneringen, og vi glæder os meget!
En ting er træning og træningskampe, noget andet er simpelthen turneringskampe, hvor der spilles om points.
Med en ualmindelig hård start, hvor vi i de tre første kampe skal møde Lyngby, SK Århus og Ajax, som sammen med Silkeborg Voel alle tilhører top 4 i rækken, så er det supervigtigt, at vi fokuserer på udviklingen og de kampe, som følger – og får puttet de gode ting fra kampene i rygsækken.
Med mange nye ansigter på holdet i denne sæson, hvor vi konstant skal forsøge at ramme hinandens løbebaner, så ligger det polerede håndboldspil og den fælles forståelse ikke altid lige til højrebenet, men så må vi jo kæmpe os videre.
Vi har i år måttet vinke farvel til flere af spillerne, som var medvirkende til oprykningen sidste sæson. Til gengæld kan vi byde velkommen til bagspillerne: Sofie Kinnerup fra Silkeborg Voel, Melanie Fuglsbjerg fra Horsens og Katrine Dalgaard fra Mors Thy, fløjspillerne Steinun Hansdottir og Janne Brøndum Henriksen fra Horsens og Mette Lassen fra Sønderjyske. Derudover venter vi stadig på stortalentet Mia Ørtenblad, som genoptræner efter alvorlig skulderskade.
På holdets vegne kan jeg roligt opfordre og appellere til stor opbakning.
Med 6 ture til Sjælland og en tur til Frederikshavn, er det vigtigt, at vi ikke kommer på “udebane”, når vi spiller i Morten Børup Hallen, men at vi mærker folks opbakning.
Kom og støt os….
Kim Lerche
Træner
Skanderborg 1.div.damer

Website Security Test