Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U10 & 12 forældre sluttede Smukfest 13

Webredaktør, udgivet d. 19. august, 2013

Smukfest 2Traditionen tro var det forældrene for U10 og U12 årgangene der sammen med deres håndboldbørn sluttede Smukfest af i denne weekend.

Skanderborg Håndbold har i mange år stået for finrengøringen ugen efter Smukfest, og igen i år var der meget stor opbakning til arbejdet.

Mens vi samlede de sidste små genstande op i skovbunden, forsvandt de sidste store lastbiler ud af skoven, og da vi sluttede søndag lige over middag var skoven tømt og “næsten” ingen kunne huske eller se, at der en uge før havde været festival med fint besøg fra selveste Prince.

Smukfest 2013Skanderborg Håndbold har opgaven at lave den sidste finrengøring på området inden for hegnet og der var fantastisk stor opbakning til arrangementet igen i år, hvor næsten 150 børn og voksne fredag og søndag tog fat på opgaven med godt humør.

Det store fremmøde gjorde årets opgave overskuelig, og mens Peter Manager traditionen tro grillede de franske hotdogs fredag aften, kunne vi alle se det imponerende syn, hvor hurtigt man er i stand til at tømme skoven efter festivalen.

Tak til alle U10 og U12 forældre og børn for den store indsats. Således sluttede årets fantastiske festival også for Skanderborg Håndbold.

Tom Kristensen, Ungdomsudvalget

Smukfest

Website Security Test