Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Kristianstad

Webredaktør, udgivet d. 4. august, 2013

Ligaholdets træningslejr i Sverige, blev afsluttet søndag eftermiddag med en træningskamp mod det svenske storhold IFK Kristianstad.

Kristianstad 1Det blev en meget fin træningskamp hvor vi præsterede rigtigt godt i 2. halvleg. Kampen var meget lige og afgørelsen faldt først i sidste sekund hvor Michael Pedersen bragede bolden i mål til 30-29 sejr til Skanderborg Håndbold.

Vores nye spiller Mads Thomsen, rapportere fra Sverige:

Det var et rigtigt fint punktum efter en rigtig god træningsweekend i Sverige. Hele bredden blev brugt på holdet og vi spiller rigtigt fornuftigt specielt i 2. halvleg. Linus Persson gjorde det rigtigt godt i målet og Lars Jakobsen blev valgt til man of the match efter kampen.

Kristianstad holdet bestod blandt andet af målmand Dan Beutler, den tidligere Århus Håndbold streg Frederik Pettersson og danske Lars Møller Madsen.

 

Website Security Test