Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i sidste testkamp

Webredaktør, udgivet d. 20. august, 2013

Liga herene spillede tirsdag aften den sidste testkamp inden sæsonstarten næste lørdag mod Mors-Thy Håndbold. Holdet mødte SUS Ullerslev fra 1. Division og det blev ikke den ønskede generalprøve.

Jesper Holm 2013 (4)Godt nok manglede der en god håndfuld spillere men de spillere der var med leverede ikke varen mod et friskt spillende og godt kæmpende SUS Ullerslev hold der debutere i 1. division i denne sæson.

Der var egentligt fint styr på kampen i 1. halvleg (2 x 35 minutter) hvor hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 4-5 mål. Efter pausen fandt vi til gengæld aldrig ind i nogen nævneværdig rytme, hverken i offensiven eller defensiven, og da vores eneste stregspiller i dagens kamp Jeppe Krogh, fik sin 3. udvisning midt i 2. halvleg, udnyttede de unge SUS spillere klogt de mangler der opstod i begge ender for hjemmeholdet.

Træner Jesper Holm var bestemt heller ikke tilfreds med indsatsen efter kampen.

Det var en rigtig skidt indsats i begge ender af banen efter pausen. Selv om vi manglede en del spillere kunne vi bestemt ikke være de sidste 35 minutter bekendt. Vi fik set nogle ting som der skal arbejdes videre med og vi fik ihvertfald set nogle opstillinger der ikke virkede. Nu har vi halvanden uge til at få samlet holdet igen og få alle gjort klar. Vi har haft lidt svært ved at få alle mand klar samtidigt i vores testkampe, så vi har meget at arbejde med endnu.

Website Security Test