Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Klubhuset kræser for Smukfest sponsorer

Webredaktør, udgivet d. 7. august, 2013

Det gamle hæderkronede klubhus på Vrold Tværvej åbnede tirsdag for de mange gæster, og der er fuld af liv og glade dage allerede fra åbningsdagen.

foto1Det er på 15 år at Skanderborg Håndbold har camping på området omkring klubhuset, og i alle 15 år er det ægteparret Ann og Carl Voss der har stået bag ved arrangementet for klubben.

De senere år er søn og svigerdatter Mikael Voss og Kis Voss også med i styregruppen, og barnebarnet Rasmus Voss er under grundig oplæring som 3. generation Voss campingchef. Alt i alt lidt af et ”Familien Voss dynasti” der styrer det store arrangement.

Carl Voss fortæller:

De første 9 år vi havde camping herude var det udelukkende campingvogne der var her. Vi havde utroligt mange gæster som kom år efter år og det endte næsten med at det var en stor familie herude. Vi fik sågar julekort fra nogle af gæsterne, som følte sig godt behandlet herude.

foto 12For 6 år siden ændre Smukfest vores område, så vi skulle tage os af festivallens sponsorer i telte. Det var lidt af en omvæltning men det er nu gået fint. Vi har stadig plads til nogle ”almindelige” telte herude også, og der er rigtigt mange der ringer til os i løbet af året for at sikre at de kan komme ind og campere ved os på Vrold Tværvej.

Vi har jo vores store klubhus som base, og der er mange der gerne vil bo herude, hvor man kan komme i et ordentligt bad med tag over hovedet, i stedet for at stå i et interimistisk opstillet telt. Vi laver masser af mad til vores gæster, startende med morgenmad men også smørrebrød og andre retter i løbet af dagen.

Vi har mange hjælpere igennem hele ugen. Det er primært de mange medlemmer af Skanderborg Håndbold Veteraner der er herude, men vi trækker også på mange venner af klubben.

foto 11Ser man på de gaver som stam gæsterne er kommet med til personalet i klubhuset, kan man ikke være meget i tvivl om at alle gæsterne føler sig godt behandlet. Carl Voss kan fremvise de første 10 flasker med gyldne dråber, som glade kunder i butikken er kommet med alene på den første åbningsdag.

Ja vi har mange som er glade for den service vi tilbyder herude, som nok også er meget forskellig fra de andre camping områder på Smukfest. Her er det nok mere som på en rigtig campingplads, hvor vi prøver at hygge om gæsterne og få dem til at føle sig velkomne. Vi har selv haft campingvogn i mange år, så vi kender jo til hvordan man føler sig godt tilpas når man er på camping.

Det prøver vi selvfølgeligt at overføre hertil og ud fra gæsternes reaktioner, lykkedes det vist meget godt.foto 6

foto 3 foto 10foto 9

Website Security Test