Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bette Balkan nedkæmpet

Webredaktør, udgivet d. 31. august, 2013

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 26-23 (16-12)

Skanderborg Håndbold fik en fremragende start på den nye sæson, med 2 point mod sidste års sensationshold fra Bette Balkan.

Liga 2013 22Sejren blev skabt på et meget dygtigt forsvarsarbejde, som gjorde arbejdsbetingelserne svære for de blå-blusede gæster fra Mors.

Skanderborg fik efter 15 minutter skabt den første 2 måls føring ved 8-6, hvilket fremkaldte den første time-out fra gæsterne. Det hjalp dog ikke udeholdet, der på trods af fordel af 3 overtals situationer mod nul før pausen, måtte gå til pause bagud med 16-12.

Skanderborg var stærke i undertal og det var tydeligt at der var arbejdet med den del af spillet i det taktiske oplæg til kampen. Angrebsmæssigt var det i perioder tydeligt at der stadig mangler en del inden de mange nye spillere er spillet helt sammen. Efter pausen begyndte Skanderborg at forfalde til lidt for hurtige afslutninger og efter 45 minutter havde gæsterne indhentet føringen via 20-20, og kampen var igen helt åben. De næste 10 minutter skiftedes holdene til at score men Skanderborg nåede ikke at komme bagud i slutfasen. Med 5 minutter igen fik hjemmeholdet igen skabt en 2 måls føring, som ikke blev sat over styr.

Mors-Thy sluttede lidt i opløsning de sidste minutter af kampen, til stor ærgrelse for de mange tilrejsende tilskuere fra Bette Balkan.

Der var debut til hele 9 spillere for hjemmeholdet, og alle nåede at komme på banen. Der var også liga debut til de 2 unge dommere Mads Dahl og Jesper Madsen, hvis præstation også bar lidt præg af debut nerver, ind imellem.

Sidste sæsons topscorer Peter Balling måtte melde fra til kampen pga en flænge i hånden efter torsdags træningen, men i hans sted kæmpede den unge nykårede VM Guld inder Martin Risom det bedste han havde lært, og fik en udmærket debut. Mest iøjnefaldende af dagens mange debutanter var dog den nye svenske målmand Linus Persson, der fortjent blev kåret til dagens spiller af kommunaldirektør Lisbeth Binderup, i egenskab af kampsponsor til den første ligakamp.

Alt i alt en dejlig start på sæsonen, med 2 point mod et af de hold der har samme målsætning som Skanderborg, at nå med i slutspillet.

Nu venter en uges træning inden holdet drager til sydfyn hvor oprykkerne fra GOG venter i en spændende match.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Lars Mousing 4, Rasmus Kaagaard 4, Tim Sørensen 4, Andreas Væver 3, Michael Pedersen 3, Martin Risom 2, Johan Hansen 2, Morten Kirk Olesen 2, Mads Thomsen 1, Jeppe Krogh 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Rasmus Skram 5 (3), Tobias Ellebæk 3, Jonas Porup 3, Jac Karlsson 2, Gudmundur Olafsson 2, Jesper Meinby 2, Rasmus Søby 2, Asbjørn Madsen 2, Kasper Kvist 2.

Website Security Test