Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 sejre i Tyskland

Webredaktør, udgivet d. 18. august, 2013

Denne weekend har vores liga drenge været en tur i Tyskland for at forberede sig til turneringsstarten.

FrogsHoldet var inviteret til en lille turnering i Henstedt-Ulzburg, hvor hjemmeholdet  var vores første modstander. Holdet spillede i sidste sæson i 2. bundesliga, men rykkede ned fra den nye landsdækkende række.

Kampen blev uhyggelig lige og tæt, mod en modstander der mod sædvane gerne ville løbe med de hurtige Skanderborg spillere. Kampen endte uafgjort og 2 x 5 minutters forlænget spilletid bragte heller ingen afgørelse. Kampen skulle derefter afgøres på Golden Goal, og her sikrede Lars Mousing Skanderborg sejren på et mål fra stregen.

De 2 øvrige hold var Fyllingen Bergen fra Norge, der skal spille EHF cup i denne sæson, samt HSG Tarp/Wanderup fra Tyskland.

Tarp WanderupFinalen stod lørdag eftermiddag, hvor vi mødte oprykkerne til 2. bundesliga HSG Tarp/Wanderup, der fredag slog Fyllingen Bergen.

Kampen mod HSG Tarp/Wanderup endte med en meget sikker sejr til Skanderborg, i en kamp hvor der blev dækket meget flot op og kontra spillet lynede gang på gang. Slutresultatet blev en sejr på hele 13 mål til de grønne drenge, der efter kampen returnerede til Skanderborg, hvor de ramte byskiltet omkring midnat.

 

Website Security Test