Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor bagspiller til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 8. juli, 2013

Sportschef Jesper Koch har nu fundet den sidste bagspiller til næste sæsons ligatrup. Valget er faldet på den 26 årige Mads Thomsen, der kommer til Skanderborg Håndbold fra Sønderjyske.

Mads har de sidste 2-3 sæsoner primært spillet i forsvaret i Sønderjyske, og han er en af de bedste forsvarsspillere i ligaen. Han har et brændende ønske om igen at komme til at spille med i angrebet, og det vil vi sammen med Mads arbejde på i den kommende sæson. Før Sønderjyske rykkede op i ligaen var Mads Thomsen topscorer i flere år i Sønderjyske, så det er bestemt en spiller der også ved hvor målet står i modstandernes ende.

Mads er en utroligt behagelig fyr at have med at gøre, og jeg tror han passer godt ind i vores trup her i Skanderborg.

Det har hele tiden været planen at vi skulle have 5 højre hænder i bagkæden, og med tilgangen af Mads Thomsen er bagkæden nu komplet, med 5 højre hænder og 2 venstre hænder. Jeg syntes vi er vad at have tegningen til et rigtigt spændende hold i den kommende sæson, jer er rigtigt godt tilfreds med sammensætningen på nuværende tidspunkt.

Vi mangler nu kun at få sat navne på et par målmænd ud over Niels Guldborg, og så måske en venstre fløj som makker til Andreas Væver.

Website Security Test