Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste spiller på plads

Webredaktør, udgivet d. 25. juli, 2013

Den sidste brik i puslespillet med ligatruppen for sæsonen 2013-2014 er nu faldet på plads.

Sidste mand i truppen bliver den unge venstre fløj/playmaker Mikkel Kaagaard, der tidligere har stævnet ud for Mors-Thy Håndbold.

Mikkel Kaagaard valgte selv at tage fri fra håndbolden til jul i sidste sæson, for at rejse ud i verden og opleve lidt andet end håndboldhaller i Danmark.

Jeg vidste hele tiden at jeg ville hjem og spille håndbold igen, og jeg er rigtig glad for at jeg fik muligheden for at komme til Skanderborg nu. Jeg har jo set at mange af mine tidligere holdkammerater fra Mors, er blomstret op i Skanderborg og fået det ansvar og den spilletid der skal til for at udvikle sig som håndboldspiller.

Jeg sad selv meget på bænken i Mors-Thy og jeg drømmer naturligvis også om at få noget mere ansvar når jeg kommer i gang i klubben. Jeg har altid beundret Skanderborg for det store arbejde de gør med unge talenter, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af.

Min bror Rasmus Kaagaard har jo spillet i klubben i en del sæsoner efterhånden, så jeg ved jo meget om forholdene gennem ham.

Mikkel Kaagaard tiltræder med øjeblikkelig virkning, på en i første omgang 1 årig kontrakt.

Website Security Test