Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Populær håndboldskole

Kirsten B Madsen, udgivet d. 5. juli, 2013

”Og der er scoret!

Stillingen er nu 7-3 til Sydkorea” runger det fra hallens højtalere, hvorefter høj musik og høje tilråb fylder Niels Ebbesen Hallen denne fredag. Der er VM i håndbold for 85 ivrige børn, som har været på Skanderborg Håndbolds håndboldskole i uge 27. Hele ugen har de trænet i byens haller, hvor dygtige spillere og trænere fra Skanderborg Håndbold har stået Håndboldskolen 2013 foto 2Håndboldskolen 2013 foto 1for programmet. De har øvet finter, skruebolde, kontraløb, skud mm., og hvis indsatsen ikke har været, som trænerne ønskede, er de blevet idømt 5 eller 10 stærke (dvs. armstrækninger), dødsløb (mange spurter efter hinanden) eller andet ”sjovt” til gensidig morskab for både spillere og trænere.

Det har været en uge med gang i, og fra forældreside har det lydt, at børnene var godt trætte, når de kom hjem. Det kan trænerne godt forstå, for der har været tempo på både i træningssessionerne, men også i pauserne som selvfølgelig blev brugt til at spille bold.

”Deltagerne på håndboldskolen er dels Skanderborg Håndbolds egne spillere, men også spillere fra mange af omegnsklubberne og selv et par drenge fra Færøerne har fået plads på dette års håndboldskole”, fortæller Dan Kolding, som er koordinator for håndboldskolen. ”Håndboldskolen er meget populær, og også i år måtte vi skuffe mange børn med, at der ikke var flere ledige pladser”. Vi kan desværre ikke tage flere børn ind, end vi gør, for ellers ville pladsen blive alt for trang.

Tilbage i Niels Ebbesenhallen og VM-stævnet hvor finalekampen står mellem Danmark og Tyskland. Cheftræner for Danmark Andreas Væver er presset mod det tyske landshold ledet af trænerpar Morten Rahr og Mads Sloth. Tyskland vinder sikkert VM-trofæerne: sodavand til holdet.
Stor tak til dette års trænere, til Kvickly, som har leveret frugt til børnene hele ugen, til Intersport og Sportsmaster for spurtpræmier ved VM-stævnet.

/Dan Kolding

Website Security Test