Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Målmænd på plads i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 11. juli, 2013

Efter lang tids søgen er Skanderborg Håndbold nu endeligt klar med navnet på de sidste målmænd til den kommende sæson.

Det bliver svenske Linus Persson der skal vogte målet i Morten Børup Hallen, sammen med Niels Guldborg der er hentet i Skive.

Linus Persson har i sidste sæson vogtet målet for det nu opløste Viborg HK, men skifter altså nu til Skanderborg med omgående virkning.

Derudover har klubben lavet med Christian Trans, en af klubbens egne talenter, der sidste sæson var en af hovedarkitekterne bag 2. holdets oprykning til 2. division.

Dermed er målmands trekløveret til den kommende sæson på plads, og truppen er stort set på plads.

Jesper Koch:

Vi har været vidt omkring for at finde en afløser for Jonas Hansen. Der er ikke mange liga klare målmandstalenter i Danmark for øjeblikket, og det har længe stået klart at det skulle være en udlænding vi ledte efter.

Linus Persson er en typisk svensk målmand, efter den svenske målvogterskole. Han var fast mand på det svenske U-landshold og jeg tror på at han kan få en stor rolle i Skanderborg fremadrettet. Han er kun 24 år, men har allerede prøvet en del, og vi har det jo godt med at satse ungt her i klubben.

Han er hurtig på nærskud, træningsivrig og en god igangsætter, alt sammen noget vi vægter højt med vores spillestil. Jeg tror på at vi har fået et godt match med Linus Persson i truppen i næste sæson.

Christian Trans

Christian Trans

Website Security Test