Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mads Thomsen: Frisk start i grønt

Webredaktør, udgivet d. 9. juli, 2013

26 årige Mads Thomsen skifter fra Sønderjyske til Skanderborg med omgående virkning. Den store forsvarsprofil og skytte, har brug for en frisk start efter 8 sæsoner i det Sønderjyske.

 

Jeg har spillet alle mine senior år i Sønderjyske, hvor det er blevet til 8 sæsoner i alt. Jeg stammer oprindeligt fra Tinglev, hvor jeg spillede mine ungdomsår, men skiftede så til Sønderjyske da jeg blev senior, da basen var Tønder for Sønderjyske.

Jeg er de sidste 3 sæsoner kun blevet brugt i forsvaret i Sønderjyske, og jeg vil gerne tilbage som 2-vejsspiller igen. Jeg har brug for at få en frisk start på min karriere, og nogle nye øjne på mig som spiller. Jeg er meget glad for at det blev Skanderborg, jeg har hørt meget godt om klubben. Jeg syntes det ligner et meget spændende hold i næste sæson, hvor der er skiftet lidt stil og der er kommet nogle nye typer til.

Jeg flytter til Skanderborg sammen med min kæreste og vores 2 årige søn, og vi leder begge efter job lige nu. Jeg er kontoruddannet og håber at finde et kontorjob i byen i løbet af den kommende periode.

Website Security Test