Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Linus: Glæder mig til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 12. juli, 2013

Det blev den unge Linus Persson der skal løfte arven efter Jonas Hansen i Skanderborg målet i næste sæson. Viborg spilleren skifter på en foreløbig 1 årig aftale, men forbliver i grønt i den kommende sæson.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at spille i Skanderborg i næste sæson. Det er et meget ungt hold og jeg hører at der er en fremragende træningskultur i klubben. Det ser ud til at blive en rigtigt spændende trup næste sæson, så jeg tror og håber at det bliver et vigtigt skridt i min videre udvikling at skifte til Skanderborg.

Jeg bliver boende i Viborg, men heldigvis er der ikke så stor afstand til og fra træning, og jeg glæder mig meget til at starte i klubben om et par uger.

Fakta:

Linus Persson, 24 år

64U18/U20 landskampe for Sverige

Tidligere klubber: HK Björnen, IFK Ystad, H43 Lund, LUGI og Viborg HK.

Civilstand: Samboende med håndboldspilleren Isabelle Gulldén fra Viborg HK.

Website Security Test