Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligatruppen er godt igang

Webredaktør, udgivet d. 30. juli, 2013

Ligatruppen har været i gang i halvanden uge, og cheftræner Jesper Holm er ganske godt tilfreds med truppens tilstand.

Vi har selvfølgeligt trænet mest fysisk men vi er nu også kommet i gang med selve spillet på banen.

Jesper Holm Play ItasSidste weekend startede med en team dag lørdag, og søndag spillede vi en testkamp på udebane mod Mors-Thy. Her var vi meget rustne i 1. halvleg, og var bagud med 8 mål, men til gengæld fik vi bedre fat efter pausen og vandt 2. halvleg med 6. Vi fik set en masse af de nye spillere i aktion for første gang, og da vi manglede en del af de ”gamle” spillere så blev det selvfølgeligt en svær kamp for os. Jeg syntes dog vi fik set nogle fine aktioner og efter en famlende 1. halvleg, begyndte vi at se nogle tegn på at vi kan få et stærkt forsvar stillet på benene i denne sæson. Det var tydeligt at Mors-Thy havde en uges træning mere i benene end os, men vi var ganske godt tilfredse med at få banket noget rust af og komme i gang. Specielt Johan Hansen gjorde sig stærkt bemærket med 7 mål på 9 forsøg efter pausen, men også Morten Kirk Olesen viste ganske fine takter.

Der var debut til de fleste af de nye spillere i truppen, bortset fra Lars Mousing der var med U21 landsholdet i Bosnien.

Website Security Test