Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vellykket støttekoncert

Webredaktør, udgivet d. 4. maj, 2013

Fredag aften afholdt klubben støttekoncert på Capri i dyrehaven.

Peter SommerKoncerten var totalt udsolgt og 250 glade gæster dannede rammen om en meget vellykket aften. Alle optrædende stillede gratis op, for at støtte Skanderborg Håndbold og de var alle med til at gøre aftenen til en stor succes.

Der var underholdning af Frank Megabody og orkesteret Keld Keldi, inden Peter Sommer indtog scenen og gav en flot intim koncert.

Der var et stort lotteri med mange flotte gevinster, hvor der blev vundet både iPads og festival billetter. Der var aktion over flotte lamper fra Frandsen Lightning, og 6 spillertrøjer blev også solgt på liveauktion fra scenen af auktionarius Frank Megabody.

Der var meget flotte donationer fra flere sponsorer, og Jens Christensen var en meget glad formand da aftenen sluttede kl. 02 fredag nat.

Vi har selvfølgeligt ikke det fulde overblik over hvor meget der kom i kassen iaften, men jeg er meget sikker på at vi kom langt over det beløb vi havde håbet på. Der skal lyde en stor tak til alle der der havde købt billet til arrangementet og også til alle der hjalp til, både på scenen men også alle der hjalp med mad og alt øvrigt praktik. Der skal også lyde en stor tak til SMUKFEST for at støtte flot op med lokaler, det er dejligt at så mange har støttet op så vi fik muligheden for at tjene nogle tiltrængte penge til klubkassen.

B2B1

Website Security Test