Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge igang igen

Webredaktør, udgivet d. 20. maj, 2013

U 18 drengene er i fuld gang med forberedelserne til kommende sæson.

u18 drenge 2012 Torsdag aften spillede holdet den første træningskamp mod Brabrands 3. Division herre. Et Brabrand hold der blandt andet besidder Kim Nielsen (tidligere KIF og Tvis), Martin Hjort og Casper Bjørnemose, der alle deltog i torsdagens kamp.

Kampen blev en særdeles fin åbning med det nye U 18 hold.

Resultatet på 21-25 i vores favør er på sin vis totalt uinteressant, men måden hvorpå kampen forløb sig, var opløftende. Dels fik vores defensiv og vores målmandsspil en fin start og vi fik flere fine præstationer, på det individuelle niveau, rent offensivt. Mest opløftende var det dog at der var LÆNGE ventet comeback til Jeppe toft, som spillede 10-12 meget lovende minutter.

De næste to uger gælder det så Randers U 18 og Århus Nord 2. Div. Så udover den knaldhårde daglige træning bliver der rigelig mulighed for at øve sig på særdeles kvalificeret modstandere.

Nicolej Krickau

Website Security Test