Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sponsor cykelløb på fredag

Webredaktør, udgivet d. 29. maj, 2013

På fredag er der cykelløb for alle pengene, når Skanderborg Håndbold, i samarbejde med BLOMS Butikker og Cityforeningen, arrangere sponsorcykelløb.

Cykelløbet foregår på Adelgade ud for BLOMS Butikker, og er i forbindelse med LYS NAT som arrangeres af Cityforeningen. Adelgade spærres af og der foregår masser af aktiviteter i gaden hele aftenen.

Kl. 17.30 starter det første UNGDOMS cykelløb i håndboldklubbens historie. Ungdomsspillerne har selv tegnet ”sponsorkontrakter” til deres årgang, der skal forsøge at køre så mange kilometer som muligt på en time.

Kl. 19.00 starter SPONSOR cykelløbet, hvor 10 af klubbens sponsorer, med masser af CO-sponsorer, ligeledes skal forsøge at køre så mange kilometer ind på en time.

Følgende hold deltager kl. 19.00-20.00:

Skanderborg Data 1, AVK, Brdr. Thybo, Skanderborg Bilcentrum, De 6 pengeinstitutter i Skanderborg, Aage Wegener & Søn, Intersport, Zitcom, Arla Foods / Gjesing Mejeri og Skanderborg Data 2.

Mange af holdene stiller med egne medarbejdere som ryttere på cyklen, men der er også en del af ligaspillerne der skal hjælpe på nogle af holdene, med at få kørt så langt som muligt.

Løbet foregår i telt fra Låsby Telt og Serviceudlejning, uden for BLOMS Butikker, og vi griller pølser og sælger fadøl og sodavand hele aftenen. Efter cykelløbet er slut kl. 20.00, fjerner vi cyklerne og BLOMS Butikker sørger for live musik på scenen i teltet, hvor der er mulighed for at hygge sig til Lys Nat slutter kl. 23.00.

Kig forbi til aftensmaden og deltag samtidigt i tipskonkurrencen, om hvilket hold der kører længst.

Vi ses til Skanderborg Håndbold CYKELLØB på Adelgade på fredag.

Website Security Test