Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Risom: Udvikling i højsædet

Webredaktør, udgivet d. 8. maj, 2013

Mit valg om at skifte til Skanderborg bunder i mange overvejelser, som jeg i den seneste tid har gået med. Jeg tror det er et meget vigtigt valg at træffe, i hvilket miljø man får sine første senior år som håndboldspiller.

Skanderborg er i modsætning til Århus ikke en klub, der stiler efter at nå en medalje placering hvert år. Dette betyder, at man i Skanderborg bedre kan tillade sig at bruge unge spillere og satse mere på udviklingen frem for resultatet. En kvalitet jeg har vægtet rigtig højt, idet jeg på nuværende tidspunkt i min forhåbentlig lange karriere, har brug for at udvikle mig rigtig rigtig meget.

Skanderborg har samtidig et ungt træningsmiljø, hvor ved man kan få lov at træne med spillere, der nærmest ligger på samme sted i deres karriere. De vil alle frem i verdenen, og jeg er sikker på, at det giver et rigtig godt og sundt træningsmiljø. Klubben er særdeles kendt for at være god til at håndtere unge talenter, og har flere gange vist at de kan bringe dem helt frem – endnu en ting der har gjort at Skanderborg virker meget interessant.

Mit valg mellem Århus og Skanderborg har dog ikke været nemt, idet jeg bor i Hinnerup og altid har følt mig som en Århus dreng. Jeg har selvfølgeligt også haft Århus i tankerne fremadrettet men jeg har vurderet at det kunne betyde mere tid på bænken og en mindre rolle i træningslokalet end i Skanderborg.

Skanderborgs mål og planer med mig føler jeg passer bedre, og jeg glæder mig meget til at starte seniorkarrieren i en helt ny klub. Min rolle bliver at stå i lære under Peter Balling, som har gennemgået en imponerende udvikling siden han kom til Skanderborg for 2 sæsoner siden. Det gør selvfølgeligt indtryk at se hvor langt Peter Balling er kommet i hans udvikling i hans tid i Skanderborg.

Det bliver selvfølgeligt lidt specielt at skulle trække i den grønne trøje, efter alle mine år i Århus. Der er jo altid et lidt specielt rivaliserende forhold i ungdomsrækkerne mellem Århus hold og Skanderborg, men mon ikke spillerne i Skanderborg kan se igennem fingrene med det, når jeg nu melder mig under fanerne.

Website Security Test