Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Data ny topsponsor

Webredaktør, udgivet d. 22. maj, 2013

Skanderborg Håndbold har idag skrevet under på en ny topsponsor aftale fra sæsonen 2013/2014.

Vores mangeårige sponsor Skanderborg Data, har valgt at forhøje sit nuværende sponsorat betragteligt, således at den lokale IT og netværksleverandør nu kommer op blandt de 5 største sponsorer i klubben.

Indehaver af Skanderborg Data Preben Skovsgaard:

Preben SkovsgaardJeg har fulgt arbejdet i klubben igennem mange år og har også været med som sponsor de sidste 10 år. Jeg er imponeret over hvad klubben har kunnet udrette for meget få penge og dårlige faciliteter, og min interesse for arbejdet i klubben er vokset gennem de senere år. Jeg har både valgt at indtræde som topsponsor fra næste sæson, men jeg har også tilbudt min hjælp til arbejdet med at sikre at håndbolden kan fortsætte på det nuværende niveau fremadrettet. Jeg vil gerne være med til at sikre at vi kan holde vores fantastiske håndboldarbejde igang indtil vi får nogle ordentlige forhold. Den nye opvisningshal står først klar i Skanderborg i år 2016, så vi har en stor opgave de kommende 3 sæsoner, hvor vi kun har Morten Børup Hallen til rådighed i kommunen. Det kræver at vi i det lokale erhvervsliv står sammen, og her vil jeg gerne være med til at gå forrest.

Formand Jens Christensen:

Det er meget glædeligt at Skanderborg Data har valgt at indtræde som topsponsor. Det er et dejligt skulderklap til det arbejde vi gør i klubben, og specielt i den nuværende situation hvor vi skal arbejde ekstra hårdt for at få tingene til at hænge sammen. Det er ekstra glædeligt at Preben Skovsgaard samtidigt har tilbudt sin hjælp i bestyrelseslokalet, og sammen med flere andre erhvervsfolk er vi ved at skabe en slagkraftig bemanding til fremtidens Skanderborg Håndbold.

Skanderborg DataSkanderborg-Data har specialiseret sig i IT til erhvervslivet, og arbejdsområdet er levering og installering af komplette IT-løsninger – bestående af hardware, software, hosting, sikkerhed samt teknisk service og support.

Website Security Test