Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krogh: Jeg er til hårdt arbejde

Webredaktør, udgivet d. 15. maj, 2013

23 årige Jeppe Krogh skifter til Skanderborg Håndbold til sommer.

Jeg skifter til Skanderborg fordi jeg efter mange år i Skive fH havde brug for en ny udfordring.

Skanderborg Håndbold kom ind her som en super spændende mulighed, hvor jeg kunne nikke genkendende til de værdier som klubben er bygget op om. Jeg går ind for hårdt arbejde og glæden til spillet, og følte at de værdier var gengældt i Skanderborg Håndbold. Jeg synes at Skanderborg har et spændende hold med en masse talentfulde spillere.

Min udfordring ligger i at få mere kontinuitet i spillet og ikke have de udsving som var tilfældet i sidste sæson. 

Udenfor håndbolden er jeg ved at færdiggøre min bachelor i HA.it (Almen Erhvervsøkonomi) på Aarhus Universitet. Efter sommeren starter jeg på kandidatuddannelsen Finance and International Business ligeledes på Aarhus Universitet. 

Website Security Test