Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Guldborg: En drøm at være tilbage

Webredaktør, udgivet d. 3. maj, 2013

Målmand Niels Guldborg vender tilbage til cigaræsken og Skanderborg efter 4 års fravær.

Det er en drøm der går i opfyldelse for mig at komme tilbage til Skanderborg Håndbold igen. Siden jeg rejste fra klubben i 2009, har det faktisk været et mål for mig at udvikle mit niveau så jeg kunne komme i betragtning til 1. holdet i Skanderborg. Jeg syntes rigtigt godt om klubben og det setup der er lavet i Skanderborg. Jeg har rigtigt mange gode minder fra mit første ophold i klubben som helt ung seniorspiller, og selvom der er sket en rivende udvikling i hele klubben siden jeg var her sidst, så ved jeg at der stadig er den specielle håndbold ånd i og omkring klubben.

Jeg ved at det kræves at man har arbejdshandskerne på i Skanderborg, og det tiltaler mig meget at der er så mange unge fremadstræbende spillere i truppen, der bare vil frem i verden til træning og kamp. Jeg kommer fra en sæson i Skive, hvor vi har trænet rigtigt godt i forhold til hvad jeg kom fra , og jeg kan mærke at det gode træningsmiljø har været med til at udvikle mig yderligere som målmand, og det ved jeg kommer til at fortsætte i Skanderborg.  

Jeg er bosat i Århus og jeg forventer at starte på lære seminariet i Århus efter sommerferien, og jeg glæder mig rigtigt meget til at vende tilbage til den helt specielle stemning der altid er i Morten Børup Hallen.

Website Security Test