Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første målmand på plads

Webredaktør, udgivet d. 2. maj, 2013

Sportschef Jesper Koch har fået den første målmand på plads til næste sæson. Både Jonas Hansen og John Boye forlader Skanderborg efter denne sæson og jagten på erstatninger har stået på igennem længere tid.

Vi har nu fået lukket aftale med den første keeper og det bliver en gammel kending af klubben. Vi har lavet aftale med Niels Guldborg, som dermed vender tilbage til Skanderborg efter 4 år i andre klubber. Niels Guldborg har i denne sæson vogtet målet i Skive fH i ligaen og han har gjort det rigtigt godt i hans første sæson i ligaen.

Niels var her i Skanderborg i hans første år som senior målmand, hvor han primært var inde omkring vores 2. divisionshold. Han valgte derefter at tage et par år i AGF også i 2. division, inden han tog videre til 1. divisions klubben Vejle Håndbold, som blev et springbræt til liga klubben Skive fH.

Niels Guldborg er en ambitiøs ung målmand der virkelig brænder for sin sport og en spiller der vil arbejde stenhårdt for at blive endnu bedre. De kampe vi har mødt Skive i denne sæson, har vi haft mere end svært ved at passere Niels i målet, og senest i søndags så vi ham stå en brandkamp mod Lemvig i kvalifikations kampen om at forblive i ligaen.

Hvem der yderligere skal danne målmandsteam med Niels Guldborg er endnu ikke afgjort, men vi holder øjne og øre åbne på markedet og så ser vi hvad der sker. Der er stadig 4-5 måneder til næste sæson starter, så vi skal nok få lukket de sidste huller i truppen inden da.

Website Security Test